Acasă Autovehicule Cea mai bună baterie auto în 2020

Cea mai bună baterie auto în 2020

de Andrei
tudor high tech cea mai buna baterie

Iarna trecută s-a dovedit a fi până acum una foarte geroasă, cu temperaturi zilnice sub 0 grade Celsius.

Fapt care ne-a dat unora bătăi de cap cu pornirea mașinii de dimineață. Cu siguranță ați văzut în ultima vreme cel puțin un vecin care nu a reușit să pornească mașina din cauza temperaturilor scăzute.

Așa că am cercetat care este cea mai bună baterie auto în 2020 și vrem să împărtășim părerile noastre și cu voi. Ținem să vă spunem că acest articol nu a fost sponsorizat în niciun fel de către nimeni, este doar opinia noastră sinceră despre care este cea mai bună baterie auto din 2020.

Cea mai bună baterie auto: Tudor High Tech

Produsă și comercializată de Exide, unul dintre cei mai mari producători de baterii auto din lume, bateria Tudor High Tech s-a dovedit a fi cea mai bună baterie auto în 2020. Gama High Tech este o gamă de top a brandului Tudor, lucru ce se reflectă în caracteristicile deosebite pe care le are.

Pentru ce mașini se potrivește bateria auto Tudor High Tech:

 • aproape toate tipurile de mașini standard/convenționale
 • mașini diesel cât și pe benzină
 • mașini cu motoare puternice
 • taxi / utilizare zilnică în trafic urban intens
 • dube/furgonete
 • camionete

Specificații tehnice Tudor High Tech:

 • capacitate de la 9 la 110Ah
 • curent pornire testat la rece EN de la 120 la 950A

Care sunt criteriile pentru care am desemnat Tudor High Tech este cea mai bună baterie auto? Haideți să începem prin a vorbi puțin despre caracteristicile acestui acumulator.

De ce Tudor High Tech este cea mai bună baterie auto din 2020?

1. Reincarcare cu 50% mai rapida

În primul rând tehnologia pe care o folosește, o inovație patentată de Exide.

Vorbim despre tehnologia Carbon Boost Super Fast Recharge. Aceasta îi permite bateriei să se reîncarece cu până la 50% mai repede decât bateriile standard din clasa sa. Încărcarea rapidă reduce riscul ca aceasta să se strice, deoarece îi permite bateriei să mențină un nivel sănătos de încărcare pentru baterie, vreme îndelungată.

Cititi si: Cel mai bun detector radar

Cu alte cuvinte, tehnologia Carbon Boost face ca bateria să încarce mai repede, dar și să se protejeze acumulatorul, crescându-i durata de utilizare.

2. Performanta electrica crescuta

O altă tehnologie folosită de acumulatorul Tudor High Tech este 3DX Grid.

Adică o plasă de diamant 3D mai rezistentă concepută în așa fel încât să nu permită masei active să se desprindă de pe ea. Asta înseamnă o mai bună performanță electrică în timp și o durată de viață mai mare, față de alte baterii.

3. Ideala pentru multe aparatura electrica

Dincolo de tehnologia pe care o folosește și inovația pe care o aduce pe piața auto, Tudor High Tech este special concepută pentru mașini care folosesc mult echipament electric. Aici vorbim atât despre echipamentul cu care mașina vine din fabrică, dar și despre aparatură electrică adițională.

Echipamentul electric include: control climă, geamuri/oglinzi/scaune electrice, navigație prin satelit, comunicare mobilă, sisteme de audio/video.

4. Putere mai mare la pornire

Probabil cel mai important aspect care ne interesează la o baterie auto este cum se comportă în condiții de temperatură nefavorabile. La acest capitol, Tudor High Tech are o putere de pornire mai mare în comparație cu bateriile convenționale standard, atât în condiții de frig extrem cât și de temperaturi foarte ridicate.

Nu în ultimul rând, Tudor High Tech are 30% mai multă putere decât bateriile convenționale standard, lucru care o face să fie cea mai bună baterie auto în 2020. Însă mai mult de atât o recomandă recenziile de pe internet, și bineînțeles, părerile celor ce au folosit-o sau o folosesc.

Părerile utilizatorilor despre bateria Tudor High Tech

În timp ce durata medie de viață a unei baterii din aceeași clasă este undeva la 4 ani, din părerile de pe internet aflăm că această baterie funcționează excelent chiar și până la 8 ani.

Cititi si: Cea mai buna camera auto

Da! 8 ani, ați auzit bine. Și asta nu în condițiile cele mai ușoare. Adică condus întens în zilele săptămânii și ținută afară pe tot timpul anului. Mai mult, pornirea se făcea la prima cheie, chiar și la -20 de grade Celsius.

Alți șoferi spun că mașina pornește chiar și la sfert de cheie la -16 grade Celsius, fără cea mai mică ezitare cu bateria Tudor High Tech. Excelentă pentru trafic intens și condus frecvent și pentru mașinile cu motor mare și multe opțiuni și implicit consumatori. Nu am găsit niciun review negativ la adresa acestui acumulator auto.

Pe scurt, de ce este Tudor High Tech cea mai bună baterie auto din 2019:

 • fiabilitate mare, mult peste alte branduri cunoscute
 • 30% mai multă putere la pornire față de alte baterii auto standard
 • reîncărcare mai rapidă cu 50% decât alte baterii din aceeași clasă
 • comportare excelentă chiar și în condițiile extreme cald/rece
 • rezistență ridicată la ciclul de încărcare/descărcare
 • manipulare și instalare ușoară
 • mai multă siguranță prin sistemul anti scurgere acid; sistem patentat Exide
 • mai multă protecție datorită capacului eremtic termo-sudat
 • materiale de calitate net superioară folosite în fabricarea ei
 • calitate excelentă la un preț bun
 • nu necesită întreținere

Cititi si: Cele mai bune cauciuri de iarnă

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

Tudor High Tech

475 Lei
10

Durată de viață

10.0/10

Rezistență la temperaturi joase

10.0/10

Puterea de alimentare

10.0/10

Avantaje

 • Durata de viață bună
 • Viteză de reîncărcare mare
 • Putere de pornire superioară
 • Nu necesită întreținere

Dezavantaje

 • Nu sunt
1 comment

Alte articole interesante

1 comment

Eugen 23 ianuarie 2020 - 6:22

Bateria tudor sunt foarte bune, am cumpărat o mașină in urma cu 4 ani, avea bateria tudor ia ani 2016-2019 am avut iarna -18-20 g inclusiv si ziua erau perioade cu -7 g iar cu bateria tudor pornea fara probleme motor de2,8 , ba mai mult in iarna lui 2017 care am curent aproape zilnic pt pornirea la alte masini cu acea baterie, si la mine a ținut acea baterie 4 ani + mai avea in jur de 2 ani inainte de a cumpara eu acea masina cu bateria tudor pe ea, în acest interval am avut si probleme cu injectoarele la masina, datorită cărui fapt sa dat si foarte mult la automat într-un anumit interval de timp pt ca nu pornea, ba mai mult a rămas si plafoniera aprinsă 2 zile care a descărcat bateria si nu a mai dus la automat, am pus un redresor normal circa 30 min si a pornit la sfert de cheie, si bateria am folosito până în anul 2020 cand la minus dimineata nu a mai avut puterea sa si rapiditatea dea a misca motorul sa pordeasca, dupa care am puso la o sursa de curent la o centrala termica care a reformatat bateria cam timp de 1 săptămâna, dupa care am pus o pe un utilaj cu capacitate motor mai mică si porneste la sfert de cheie, aceasta baterie are în total aproximativ 6 ani, sunt foarte bune baterii.

Răspunde

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii