Acasă Autovehicule Cea mai buna camera auto

Cea mai buna camera auto

de Andrei
Cea mai buna camera auto

Cea mai buna camera auto pe care o puteti cumpara este Dod Tech LS475W.

De ce este Dod Tech LS475W cea mai buna camera auto?

DOD Tech LS 475W este o camera auto full HD, cu o rezolutie video de: 1080P Full HD la 60 FPS (1920×1080), cu microfon si speaker incorporate. Dar ea are mult mai multe functii.

Aici sunt cele mai importante caracteristici ale camerei auto DOD Tech LS475W, care fac din ea cea mai buna investitie in acest sens:

1. Cel mai rapid procesor GPS intr-o camera auto

Procesorul de 10 Hz este cel mai rapid procesor dintr-o camera auto, updateaza datele de 10x pe secunda.

Mecanismul GPS sincronizează automat ora și data cu ceasul atomic și înregistrează viteza și direcția de deplasare cu acuratete și precizie.

2. Cea mai buna calitate la filmari low-light

Senzorul de imagine SONY EXMOR STARVIS cu care vine camera, este un senzor ultra performant, care permite camerei sa inregistreze in conditii de lumina foarte redusa.

In plus, camera foloseste tehnologie WDR pentru video excelente, indiferent de conditiile de lumina. Asta, si datorita aperturii de f/1.6 care permite mult mai multa lumina sa intre in camera.

Cititi si: Cea mai buna baterie auto

Nu in ultimul rand, camera are o functie de reducere a blur-ului de miscare, cu ajutorul caruia camera capteaza imagini mult mai clare ale obiectelor in miscare.

Datorita tehnologia pe care o foloseste, DOD Tech LS475W capteaza cele mai clare imagini in miscare, in orice conditii de lumina.

3. Functia de supraveghere in parcare

Una dintre cele mau utile functii ale acestei camere auto, este fara doar si poate, cea de parking surveillance. Practic, camera continua sa inregistreze dupa ce ati parcat masina si ati plecat.

Cititi si: Cel mai bun detector radar

In plus, pastreaza inregistrarile, in cazul in care a camera detectat socuri sau orice fel de impact al masinii.

4. Salvati inregistrarile importante

Functia SOS Lock Files va permite, prin apasarea unui singur buton sa salvati permanent pe card inregistrari pe care vreti sa le pastrati.

5. Peste 18 ore de inregistrare continua

Camera este compatibila cu micro memory carduri SDXC de pana la 128 GB. Asta inseamna ca, un spatiu de stocare de 4 ori mai mare comparativ cu modelul anterior simiar de la DOD.

6. Display-ul mare de 2.7 inch

Datorita marimii sale, diplay-ul camerei permite, nagivarea in functiile camerei, redarea si derularea clipurilor video foarte usoara.

In plus, DOD Tech LS475W are propria sa aplicatie DOD Mobile App, de unde puteti modifica setarile camerei sau chiar sa vizionati inregistrarile capturate.

Cititi si: Cele mai bune cauciucuri de iarna

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

DOD Tech LS 475W

1.212,74 Lei
10

Calitate video

10.0/10

Inovatie

10.0/10

Stocare

10.0/10

Avantaje

  • Calitate low-light
  • Supraveghere in parcare
  • SOS Lock Files
  • DOD Mobile App
0 comment

Alte articole interesante

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii