Acasă ElectrocasniceUstensile pentru gatit Cea mai bună presă de usturoi

Cea mai bună presă de usturoi

de Andrei
Presa de usturoi cea mai buna

Cauți cea mai buna presa de usturoi?

După multe căutări ca de obicei, am ajuns la concluzia că cea mai bună presă de usturoi este produsă de elvețienii de la Kuhn Rikon și se numește Epicurean Garlic Press.

De ce este cea mai bună presă de usturoi?

1. Este foarte rezistentă, nu se rupe, nu se zgârie și nu ruginește. Produsă din oțel inoxidabil, face față cu brio chiar și la cantități industriale de usturoi.

2. Usturoiul poate fi presat cu tot cu coajă iar cățeii sunt decojiți automat. Astfel economisim timp util în bucătărie.

3. Necesită cu 60% mai puțină forță de presare față de presele obișnuite, așa că e potrivită și pentru cei cu o mână mai mică.

4. Are un mecanism inovator față de presele pentru usturoi obișnuite, datorită căruia se poate deschide complet și astfel este foarte ușor de curățat după folosire.

5. Se poate spăla în siguranță în mașina de spălat vase.

Mai jos găsiți și un review în Engleză despre presa de usturoi Epicurean de la Khun Rikon:

Aveți nevoie de o singură astfel de presă pe parcursul vieții și este suficientă datorită construcției foarte solide.

După părerea și din experiența noastră Epicurean de la Khun Rikon este cea mai buna presa de usturoi.

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

0 Shares
0 comment

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii