Acasă ElectronicePC & Periferice Cea mai buna tastatura wireless

Cea mai buna tastatura wireless

de Andrei
Cea mai buna tastatura wireless

Daca vreti sa cumparati cea mai buna tastatura wireless, dupa parerea noastra aceasta este Logitech Craft Advanced.

De ce este cea mai buna tastatura wireless?

In primul rand, Logitech Craft Advanced nu este o tastatura pentru gaming ci pentru productivity. Adica este ideala celor care scriu mult sau care lucreaza in programe de design, deoarece tastatura are anumite taste si butoane care se pot seta in functie de necesitati.

Este o tastatura ideala pentru munca de birou.

1. Multifunctionala

Datorită Crown Touch-ului, tastatura este ideala pentru a fi folosita pentru mai multe functii in cadrul aceluiasi program.

Ea a fost special conceputa sa poti lucra cu usurinta in toate programele Adobe, Microsoft Office si nu numai. Practic ea poate fi utilizata diferit, in functie de contextul de lucru, printr-o simpla atingere.

Poti seta Crown Touch-ul sa faca aproape orice, inclusiv reglarea volumului sau a luminozitatii display-ului.

2. Stabila si silentioasa

Aceasta tastatura are taste foarte stabile si cu o cursa destul de scurta, iar datorita acestei constructii este mult mai usor si mai precis de folosit. Se simte robustetea si eficienta in ceea ce priveste designul tastelor si al tastaturii in sine. Nu misca pe masa de birou, este super-stabila.

In plus, este una dintre cele mai silentioase tastaturi pe care o puteti cumpara la ora actuala.

3. Iluminare smart

Pe langa faptul ca e silentioasa si foarte usor de folosit, tastele luminate o fac sa fie foarte usor de folosit chiar si in conditii de lumina redusa. In acest sens, este ideala pentru cei care lucreaza si noaptea si nu doresc sa stea tot timpul cu lumina aprinsa.

Cititi si 👉 Cel mai bun mouse wireless

Iar pentru a nu consuma bateria degeaba, luminile se aprind, doar cand aducem mainile deasupra ei, iar dupa cateva secunde de neuitilizare, se stinge.

Intensitatea luminilor se regleaza automat in functie de nivelul de lumina din incapere.

4. Se poate conecta la pana 3 calculatoare

Un alt mare plus al acestei tastaturi este faptul ca se poate conecta la trei calculatoare simultan si are o raza de actiune de 10 metri.

Se poate conecta prin USB-ul unify de la Logitech sau Bluetooth Low Energy.

5. Reincarcare rapida

Logitech Craft Advanced nu foloseste baterii, ea se reincarca de la calculator cu un cablu USB C, timp in care poate fi utilizata in continuare.

In concluzie, Logitech Craft Advanced este o tastatura care inoveaza cu adevarat. Este o investitie buna pentru cei care lucreaza mult de acasa si au nevoie de o tastatura pentru productivitate, solida, fiabila si placut la folosire. La ora actuala, Logitech Craft Advanced este cea mai buna tastatura wireless pe care o puteti cumpara.

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

astatura wireless Logitech Craft Advanced

759,99 Lei
9.7

Multinfunctionalitate

10.0/10

Robustete

9.0/10

Silentiozitate

10.0/10

Avantaje

  • Iluminare Smart
  • Crown Touch
  • Conectare la 3 PC

Dezavantaje

  • Bateria tine putin
0 comment

Alte articole interesante

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii