Acasă Sănătate Cel mai bun antibiotic natural

Cel mai bun antibiotic natural

de Andreea Laza
Cel mai bun antibiotic natural

Fiindcă ne aflăm într-o situație fără precedent, ne-am gândit să vorbim puțin și despre cele mai bune produse pentru sănătate. La capitolul medicamente, nu vom face recomandări niciodată, nu suntem pentru medicamente sintetice și nici nu avem autoritatea să recomandăm așa ceva.

Însă vrem să vă spunem despre cel mai bun antibiotic natural, pentru a vă ajuta să vă protejați pe o cale cât mai naturală.

Cel mai bun antibiotic natural: uleiul de oregano și cimbru

Usturoiul și ceapa au proprietăți antibiotice binecunoscute, și de cele mai multe ori, o răceală banală se poate trata cu câțiva căței de usturoi înghițiți cu apă. Însă pentru viroze mai puternice, cele mai bune antibiotice sunt uleiurile esențiale de oregano, de cimbru sălbatic (cimbrișor) și de cuișoare.

Pentru că sunt antibiotice naturale foarte puternice, aceste uleiuri nu se pot lua ca atare, ci amestecate într-un ulei sau picurate pe o bucată de pâine. Cel mai bun produs de pe piață care are gata amestecate aceste uleiuri, și din punctul nostru de vedere, cel mai bun antibiotic natural pe care îl puteți cumpăra este:

Biomicin Forte de la Fares

Acest articol nu este sponsorizat de Fares, ci este scris în urma experienței cu acest antibiotic natural. Nouă ne-a fost recomandat de un doctor oftalmolog, în urma unei conjunctivite virale, care ne-a spus că ia o capsulă la primul simptom de răceală sau gripă și a doua zi nu are nimic.

De atunci luăm și noi Biomicin Forte, care este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale de pe piață care nu au alți aditivi sau prostii care pot dăuna.

Biomicin Forte de la Fares

22,10 Lei
10

Eficacitate

10.0/10

Avantaje

  • Nu are aditivi
  • Nu slabeste sistemul imunitar
  • 100% natural
0 comment

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii