Acasă ElectroniceAcasa Cel mai bun aparat de aer condiționat

Cel mai bun aparat de aer condiționat

de Andrei
Cel mai bun aparat de aer conditionat - Calitativ.ro

Dacă nu ați găsit încă cel mai bun aparat de aer conditionat, dar sunteți în căutarea lui, acest articol o vă poate ajuta.

Aparatul de aer condiționat pe care (în urma cercetărilor noastre) îl considerăm ca fiind cel mai bun de pe piață este Ururu Sarara de la Daikin.

De ce este Ururu Sarara cel mai bun aparat de aer conditionat

Un aparat de aer condiționat nu mai este un moft ci o utilitate și implică o anumită investiție. De aceea este bine să facem o cercetare amănunțită înainte de a cumpăra unul.

Japonezii de la Daikin sunt renumiți la nivel mondial.

Ei sunt o companie de top producătoare de sisteme și soluții de climatizare. Produc de la aparate de aer condiționat, de încălzire, de ventilație și purificare a aerului, până la cele mai sofisticate sisteme de control climă.

Japonezii sunt renumiți pentru produsele de calitate pe care le fac.

Modelul lor de top din clasa aparatelor pentru uz comercial, Ururu Sarara nu este doar un simplu aparat de aer condiționat.

Dar haideți să vedem care sunt caracteristicile sale. Și mai ales de ce Ururu Sarara de la Daikin este cel mai bun aparat de aer condiționat de uz casnic de pe piață.

Prin ce se deosebeste acest aparat de aer conditionat?

În primul rând, Ururu Sarara este un aparat pentru climatizare completă, altfel spus, o unitate multisplit.

El are mult mai multe funcții foarte utile în afară de răcirea aerului. Printre cele mai importante se numără funcția de încălzire și de aport a aerului din afară. În plus, folosește o tehnolgie proprie de purificare a aerului înainte de a-l aduce de afară, reducând la minimul nivelul de alergeni aportați.

Aparatul combină într-o singură unitate răcirea, încălzirea, purificarea aerului, ventilația, umidificarea și dezumidificarea.

Practic acest model de la Daikin este singurul aparat de aer condiționat comercial care face acest lucru. Toate celelalte recirculă și răcesc aerul dinăuntru, fără aport de aer de afară.

Noi l-am folosit cu succes pentru încălzirea unei încăperi de 20m2 pe timp de iarnă, fără a folosi încălzirea centrală deloc. A făcut față excelent, nu am avut niciodată probleme.

Practic acest aparat de aer condiționat face de toate. Un motiv bun pentru a crede că este cel mai bun aparat de aer condiționat de pe piață.

Pe lângă aceste funcții adiționale are și mai multe moduri de reglare.

În plus, este un aparat de aer condiționat smart. Adică poate fi pornit/setat să pornească folosind aplicația Daikin direct de pe telefonul mobil.

Eficiența energetică a aparatului Ururu Sarara de la Daikin este A+++.

Un aparat de aer conditionat care merita toti banii

Folosind tehnologie de ultimă generație și conceptul lucrului bine făcut, putem spune că cei de la Daikin au reușit să pună pe piață cel mai bun aparat de aer condiționat pe care îl putem cumpăra.

Da, este mai scump comparativ cu alte aparate. Dar cum spunea, nu doar recirculă aer răcit în încăpere, are o sumedenie de funcții foarte folositoare.

În concluzie, este puțin spus că Ururu Sarara este doar un aparat de aer condiționat.

El este un sistem complet de climatizare smart, care vă va face nu doar încăperea mai răcoroasă, dar și viața mai ușoară.

Iar dacă aveți banii necesarii pentru o investiție pe viață, noi vă recomandăm să alegeți ce este mai bun.

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

Daikin Ururu Sarara

9,399.99 Lei
10

Funcții multiple

10.0/10

Performanță

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Avantaje

  • Funcție de încălzire
  • Purificarea aerului
  • Aport de aer de afară
  • Dezumidificare/Umidificare
  • Smart

Dezavantaje

  • Nu sunt
0 Shares
0 comment

Alte produse de calitate

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii