Acasă ElectroniceAcasa Cel mai bun aspirator vertical fara sac

Cel mai bun aspirator vertical fara sac

de Andrei

După lungi căutări, am găsit cel mai bun aspirator fara sac la ora actuală.

Vorbim despre Dyson Cyclone V10 Absolute.

Ne plac cele mai bune produse, după cum știți. Așa că nu puteam rata să ne documentăm și să găsim cel mai bun aspirator de pe piață. De voie și de nevoie. Asta pentru că aveam nevoie să cumpărăm un aspirator bun, care să ne facă viața mai ușoară.

Am știut de la început că vrem un aspirator fără fir, care să aibă putere mare de aspirare și să-și facă treaba foarte bine.

L-am cumpărat anul trecut, pe când încă nu se găsea în România. Însă acum, spre bucuria celor ce vor să facă o investiție pe termen lung într-un aspirator, el se găsește și la noi. Dar hai să trecem la treabă.

De ce este Dyson Cyclone V10 Absolute cel mai bun aspirator de pe piață?

Firma Dyson este renumită la nivel mondial ca producând unele dintre cele mai bune aspiratoare din lume. Este vorba despre aspiratorarele fără fir și de putere mare. În plus, sunt și fără sac. Modelul lor Dyson Cyclone V10 Absolute, apărut anul trecut, este modelul lor de top, care se găsește și la noi în magazine.

Este un aspirator revoluționar, îți ușurează munca cu 90% și face toți banii. Sunt foarte multe lucruri care ne-au impresionat la el. În primul rând:

1. Puterea mare de aspirare

Reușește să curețe foarte bine covoarele și să ia toate scamele, mai bine decât un aspirator normal cu sac. Asta având în vedere că pare a fi o jucărie, nu un aspirator în toată regula. Aspiră mult mai bine decât aspiratorul pe care îl aveam înainte (Philips Jewel), nici nu se compară!

2. Un aspirator foarte ușor de folosit

Un fel de plug & play la categoria aspiratoare. Are un docking station pentru încărcare, care vine cu suport pentru montat pe perete. Se încarcă rapid și cu o încărcare full poți aspira pe viteza maximă minim 40 de mp.

În plus este foarte ușor și vine cu mai multe accesorii pentru a aspira în cele mai înguste și dificile locuri. Inclusiv după caliorifer, la colțuri și diferite suprafețe.

3. Este un aspirator excelent pentru întreținerea curățeniei zilnice

Nu mai ai nevoie de mătură sau de altceva pentru a curăța mizeria de pe jos. Practic îl poți folosi zilnic, în 5 minute e curat bec. Fără mătură, făraș, cabluri, băgat și scos din priză. Capul este foarte mobil și intră în cele mai greu de accesat locuri. Este făcut special să cotească foarte bine și să te ajute să aspiri peste tot.

În plus, vei vrea să aspiri la cât de ușor este de folosit. Nu te gândești cu groază să-l folosești, ca și cu cel cu fir. Din contră, este foarte la îndemână și îți va ușura munca foarte mult!

4. Este foarte ușor de curățat

Tot ce e nevoie să faci e să apeși maneta care golește toată mizeria aspirată. Noi îl golim în vasul de toaletă și tragem apa, ca să nu stăm cu praful în coșul de gunoi. Pe lângă containerul în care se adună mizeria, la un interval de timp trebuie curățat și filtrul. Acesta este foarte ușor de demontat și curățat.

Bineînțeles la un animut interval de timp, ar trebui curățat și în detaliu, adică tubul, fiecare perie, containerul spălat foarte bine, lucru normal.

5. Ușor de transportat

Este mobil, ceea ce înseamnă că îl poți transporta ușor, fără mari bătăi de cap. Este excelent și pentru aspirat mașina. Noi l-am folosit și pentru a aspira praf de la rașchetat pereții. Nu vă recomandăm să faceți asta, deoarece praful fin rămâne mult timp în filtru și se curăță mai greu.

În timp am reușit să-l eliminăm, dar nu recomandăm să aspirați praf fin de la lucrări de zugrăvire, se poate strica. Nici apa. Nu este făcut să aspire suprafețe cu apă, deci nu are rost să încercați.

Cu ce diferă Dyson Cyclone V10 Absolute de restul aspiratoarelor?

 • are cea mai mare putere de aspirare dintre toate aspiratoarele fără fir, datroită motorului digital Dyson V10!
 • este special conceput pentru a aspira în profunzime mizeria;
 • aspiră cu pâna la 25% mai mult praf datorită periei motorizate;
 • are 3 trepe de viteză pentru diverse niveluri de folosire;
 • până la 60 de minute de aspirare pe treapta 1 de viteză și până la 20 de minute pe treapta MAX;
 • are perie specială din fibră de carbon, anti-statică, pentru suprafețe tari;
 • datorită celor 14 cicloane și a sistemului de filtrare complet etanș aspiră inclusiv microparticule (bacterii, polen) fiind ideal pentru persoanele cu alergii;
 • este Certificat de Alergia Standards Limited ™ contra astmului bronsic și a alergiilor comune;
 • este mai silențios decât modelele precedente;
 • sistem de evacuare igienică prin acționarea clapetei de golire (nu este nevoie să atingeți murdăria);

Caracteristici Dyson Cyclone V10 Absolute

 • timp total de încărcare: 3,5 h;
 • greutate totală: 5 kg;
 • putere motor:  525 W;
 • putere de aspirare maximă: 150 W;
 • eficinență energetică: Clasa A++;
 • capacitate colectare: 0,76 l (2,68 kg);
 • filtru evacuare HEPA.

Dyson Cyclone V10 Absolute, cel mai bun aspirator!

Și până la urma urmei, care e faza cu incomodele aspiratoare cu fir cu care te chinui să aspiri? Lumea evoluează, iar wireless este parte din evoluție. Dyson Cyclone V10 Absolute este un exemplu excelent de tehnologie revoluționară care ne ușurează viața. Nu l-aș da înapoi pe niciun alt aspirator.

Aruncați mătura, fărașul și vechiul aspirator cu sac pentru a face loc viitorului.

Fără doar și poate Dyson Cyclone V10 Absolute este cel mai bun aspirator de pe piață la ora actuală. Unde mai pui că este fără fir și fără sac. Îl recomandăm cu dragă inimă!

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

Dyson Cyclone V10 Absolute

3,064.25
10

Performanță

10.0/10

Aplicații multiple

10.0/10

Fiablitate

10.0/10

Avantaje

 • Putere de aspirare
 • Nu are fir
 • Nu are sac
 • Ușor de curățat
 • Utilizare ușoară
0 Shares
1 comment

Alte produse de calitate

1 comment

Vic 24 aprilie 2020 - 11:35

Dyson este foarte popular in strainatate, dar pentru romani nu prea, probabil datorita pretului putin cam piperat.

Răspunde

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii