Acas─â ElectronicePC & Periferice Cel mai bun mouse wireless

Cel mai bun mouse wireless

de Andrei
Cel mai bun mouse wireless

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai bun mouse wireless, nu c─âuta╚Ťi mai departe, pentru c─â l-a╚Ťi g─âsit. ╚śi se nume╚ÖteÔÇŽ

Cel mai bun mouse wireless: LOGITECH MX Master 3

LOGITECH MX Master 3 este mouse-ul revolu╚Ťionar de la Logitech. Cei de la Logitech sunt renumi╚Ťi pentru mouse-uri ╚Öi tastaturi wireless de cea mai ├«nalt─â calitate. ├Äns─â acest mouse wireless bate orice concuren╚Ť─â.

╚śi v─â spunem ╚Öi de ce.

De ce este  LOGITECH MX Master 3 cel mai bun mouse wireless?

1. Precizie instantanee

V├órful de lancie de la Logitech, LOGITECH MX Master 3 este special conceput pentru a fi utilizat intens de c─âtre coderi, designeri, ├«n programe complexe, datorit─â preziei ╚Öi func╚Ťiilor speciale pe care le are.

2. Cel mai rapid mouse pe orice suprafa╚Ť─â

Av├ónd rezolu╚Ťia de 4000 DPI, o rezolu╚Ťie foarte mare, ├«l face sa mearg─â perfect pe cat mai multe suprafe╚Ťe, inclusiv pe sticl─â. Altfel spus, se poate utiliza ╚Öi f─âr─â mousepad, pe un birou de sticl─â, de pal laminat, ├«ntr-un setup minimalist ╚Öi elegant.

3. 6 Butoane 100% customizabile

Da, a╚Ťi auzit bine, software-ul mouseului wireless LOGITECH MX Master 3 este conceput pentru a v─â permite s─â asigna╚Ťi func╚Ťii diferite tuturor celor 6 butoane ale mouseului. De exemplu, scroll orizontal left-right, este ideal pentru cei ce utilizeaz─â programe de editat video sau audio, sau pentru gameri.

4. Workflow mult mai rapid

├Än plus, fiecare buton ╚Öi scroll vine cu set─âri prestabilite, pentru cele mai popuare aplica╚Ťii (Microsoft Office, Adobe Photoshop, Final Cut Pro ╚Öi multe altele). Este mouse-ul ideal pentru productivitate crescut─â!

5. Scroll electromagnetic foarte rapid

Ideal pentru documente cu multe pagini, de exemplu. ├Än plus, este extrem de silen╚Ťios! Butonul de deasupra scroll-ului v─â ajut─â s─â face╚Ťi rapid trecerea de la scroll super-rapid la cel normal, ├«n func╚Ťie de utilizare.

6. Poate fi folosit pe mai multe calculatoare simultan

Datorit─â func╚Ťiei Flow-based; poate fi utilizat inclusiv pe calculatoare Windows ╚Öi iOS ├«n acela╚Öi timp!

7. Forma ideală pentru mână

LOGITECH MX Master 3 este special conceput pentru m├óna uman─â, cu pozi╚Ťie de a╚Öezare a degetului mare pentru a fi folosit c├ót mai u╚Öor. Este extrem de confortabil! Singurul dezavantaj: nu e recomandat pentru m├óini mici sau foarte mici.

8. Încărcare ultra-rapidă

Acesta nu este un mouse wireless cu baterii, el se ├«ncarc─â de la calculator cu un cablu USB-C, timp ├«n care poate fi utilizat (spre deosebire de Magic Mouse de la Apple). O ├«nc─ârcare full ╚Ťine 70 de zile!!!

Conectare atât Bluetooth cât și prin unify reciever!

╚śi ar fi mult mai multe de spus despre acest mouse, care, nu doar dup─â p─ârerea noastr─â, este cu siguran╚Ť─â cel mai bun mouse wireless pe care ├«l pute╚Ťi cump─âra.

Acestea fiind spuse, nu există la ora actuală un mouse wireles mai bun decât LOGITECH MX Master 3.

Concluzia?

LOGITECH MX Master 3 este cel mai bun mouse din lume la ora actual─â!

Ôťů

Pe Calitativ.ro c─âut─âm cele mai bune produse posibile indiferent de pre╚Ť ╚Öi vi le prezent─âm doar pe acelea care sunt cu adev─ârat cele mai bune. Pute╚Ťi avea ├«ncredere 100% c─â ceea ce g─âsi╚Ťi aici sunt cu adev─ârat cele mai bune produse din lume, nu post─âm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost ╚Öi suntem incoruptibili.

Mouse Wireless LOGITECH MX Master 3

479.99
10

Precizie

10.0/10

Calitate

10.0/10

Multifunctionalitate

10.0/10

Avantaje

  • Forma ergonomica
  • Butoane customizabile
  • Scroll electromagnetic
  • Conectare
  • Incarcare rapida

Dezavantaje

  • Nu este ideal pentru maini mici
0 Shares
0 comment

Alte produse de calitate

L─âsa╚Ťi un comentariu

* Folosind acest formular v─â da╚Ťi acordul ca datele dumneavoastr─â s─â fie stocate ╚Öi procesate de c─âtre acest site.

Acest site folose╚Öte fi╚Öiere de tip cookie pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai pl─âcut─â. Continuarea navig─ârii reprezint─â acceptul dumneavoastr─â. De acord Detalii