Acasă Alimente Cel mai bun salam (fara aditivi)

Cel mai bun salam (fara aditivi)

de Andreea Laza
Cel mai bun salam

Cel mai bun salam pe care il puteti cumpara este cel de mangalita de la Bunatati din Secuime.

Mezelurile în general sunt produse de o calitate inferioară. Acest lucru nu este de mirare, având în vedere că marea majoritate a mezelurilor de pe piață conțin unii dintre cei mai periculoși aditivi alimentari.

Vorbim despre monoglutamatul de sodiu (E 621). Pe lângă acest potențiator de gust cancerigen, salamurile din comerț conțin coloranți periculoși, conservanți precum nitriții și nitrații de sodiu și mai rău, zaharuri artificiale, la fel de dăunătoare.

Având în vedere că marea majoritate a salamurilor sunt doldora de chimicale periculoase, nu ne-a fost dificil să găsim cel mai bun salam din comerț.

Cel mai bun salam este salamul de mangaliță de la Bunătăți din Secuime.

Este cel mai bun salam deoarece este făcut doar din carne de porc rasa mangaliță și condimente 100% naturale. Are un gust care aduce aminte de cârnațul făcut în casă, crud-uscat.

Acest salam are un gust excelent și este de cea mai bună calitate pe care o puteți găsi în supermarketuri.

Cei de la Bunătăți din secuime mai au și alte mezeluri din categoria sătănos și gustos, care merită încercate. Însă dintre toate, garantăm că salamul de mangaliță o să vă placă foarte mult. Dacă l-ați încercat și v-a plăcut, aflați și care sunt cei mai buni cartofi pentru prăjit, pe care îi puteți cumpăra din magazin.

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

0 Shares
0 comment

Alte produse de calitate

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii