Acasă ElectronicePC & Periferice Cel mai bun SSD extern

Cel mai bun SSD extern

de Andrei
Cel mai bun SSD extern

Cel mai bun SSD extern portabil la ora actuala este Samsung X5..

Samsung X5 este compatibil doar cu PC-uri si Mac-uri care au conexiune thunderbolt 3. Este un produs premium, dedicat celor care folosesc la nivel inalt functiile si capacitatile pe care acest SSD le are.

Hai se vedem de ce este cel mai bun SSD pe care il puteti cumpara.

De ce este Samsung X5 cel mai bun SSD extern?

1. In primul rand, este cel mai rapid SSD portabil de pe piata la ora actuala: 40 Gb/s. Asta datorita tehnologiei thunderbolt 3, care face randarea de fisiere la rezolutie mare, mult mai rapida.

Vitezele acestul SSD sunt de 2,800MB/s la citire si 2,300 MB/s la scriere, care pot varia in functie de configuratia host-ului. Practic puteti transfera un video de 20GB 4K UHD in doar 12 secunde.

2. Samsung X5 este primul SSD extern cu interfata NVMe. Datorita acestei tehnologii, puteti transfera fisierea mari la viteze considerabile. Adica viteze de 5.2x/4.5x mai mare decat la oricare alt SSD extern de pe piata.

3. SSD-ul Samsung X5 are un sistem inovator de management a temperaturii (Dynamic Thermal Guard). In plus, carcasa cu aliaj de magneziu ii da SSD-ului o rezistenta crescuta la loviri. Rezista cazaturilor de pana la 2 metri.

4. Posibilitate de parolare, pentru o mai buna protectie a datelor, datorita encriptiei AES 256-bit. Astfel, Samsung X5 este si un SSD extern de incredere.

5. Capacitate mare, de pana la 2,000 GB.

Un SSD extern care merita toti banii

Samsung X5 este cel mai performant SSD extern portabil la ora actuala, fara indoiala. Iar toate aceste caracteristici de inovatie si performanta vin intr-un design simplu si elegant.

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

SSD extern Samsung X5

4.499,99 Lei
10

Viteza

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Protectia

10.0/10

Avantaje

  • Thunderbolt 3
  • Interfata NVMe
  • Dynamic Thermal Guard
  • AES 256-bit

Dezavantaje

  • Necesita conexiune Thunderbolt 3
0 Shares
0 comment

Alte produse de calitate

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii