Acasă ElectrocasniceElectrocasnice mici Cel mai bun storcator de fructe

Cel mai bun storcator de fructe

de Andrei
Cel mai bun juicer strocator de fructe

În urma cercetărilor și a experienței noastre, cel mai bun storcător de fructe pe care îl puteți cumpăra este Omega Vert VSJ843QR.

Produs în Statele Unite ale Americii de una dintre cele mai renumite companii producătoare de strocătoare și blendere, Omega Vert VSJ843QR este un storcător de viteză mică, prin presare la rece a fructelor și legumelor. În România îl veți găsi în magazinele online și cu denumirea Omega Vert HD.

De ce este Omega Vert VSJ843QR cel mai bun strocator de fructe?

1. Presare la rece

În primul rând, ceea ce face diferența între un strocător de fructe obișnuit și unul premium, este metoda de extragere a sucului din fructe și legume. Omega Vert VSJ843QR presează fructele la viteză mică cu ajutorul melcului rotativ alimentat de un motor de 150 W.

Astfel, sucul obținut nu este oxidat, din contră. Este un suc care și-a păstrat toate proprietățile nutritive și efectiv are un gust mai bun. În plus, cantitatea de suc extrasă de Omega Vert VSJ843QR, comparativ cu un juicer de viteză este mult mai mare. Pulpa iese aproape uscată complet, maximizând cantitatea de suc obținută.

2. Fiabilitate

Spre deosebire de alte storcătoare care presează la rece, Omega Vert VSJ843QR este un storcător reumit pentru rezistență și robustețe. Drept dovadă, producătorii oferă 15 ani garanție pentru motor! Din experiența noastră putem să vă spunem că noi avem unul de 10 ani (modelul dinainte) pe care îl folosim aproape zilnic și funcționează perfect.

Puncte forte ale acestui storcator

 • Cel mai eficient storcător de fructe cu un singur ax de tip melc, de pe piață;
 • Primul strocător de viteză mică din lume cu tehnologia patentată Slow Squeezing Technology (SST);
 • Această inovație tehnologică face ca aparatul să scoată cantitatea maximă de suc, nutrienți și vitamine din fructele și legumele stoarse, iar gustul este fenomenal;
 • Datorită vitezei mici de rotație a motorului (43 RPM) oxidarea și încălzirea sunt reduse la minimum;
 • Stoarce orice tip de fructe, legume dar și frunze verzi (spanac, pătrunjel etc) care sunt mai greu de stors;
 • Are două site, în funcție de tipul de suc pe care dorim să-l obținem, o sită fină pentru suc și o sită mai rară pentru smoothie sau sucuri mai consistente;
 • Foarte ușor de curățat datorită funcției de eliminare a pulpei;
 • Silențios, comparativ cu alte storcătoare;
 • Are toate accesoriile necesare incluse;
 • Garanție 10 ani a motorului!

Cel mai bun storcator de fructe pe care il poti cumpara

Putem spune cu sinceritate că acest storcător de fructe merită toți banii. Sucul obținut este delicios și plin de vitamine și nutrienți, este un juicer care nu se strică în timp, chiar și dacă este utilizat zilnic și se utilizează foarte ușor. Mai jos puteți urmări și un review al acestui storcător de fructe, să vă faceți o părere mai clară despre el.

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

Omega Vert VSJ843QR

1,845
10

Fiabilitate

10.0/10

Eficiență

10.0/10

Durată de viață

10.0/10

Avantaje

 • Presare la rece
 • Nu oxidează sucul
 • Ușor de utilizat
 • Accesorii incluse
 • Silențios
0 Shares
0 comment

Alte produse de calitate

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii