Acasă ElectroniceAcasa Cele mai bune becuri Smart

Cele mai bune becuri Smart

de Andrei
Cele mai bune becuri Smart

Cele mai bune becuri smart sunt Philips Hue.

Cele mai bune becuri SMART? – Philips Hue

La ora actuala, cele mai de calitate becuri smart sunt ledurile de la Philips.

Philips Hue nu sunt doar niste becuri, controlabile de la distanta. Este mult mai mult de atat, si anume un sistem SMART complet si complex de iluminat pentru acasa, dar si pentru birouri sau alte spatii.

Asta deoarece, pe langa becurile led care arata ca si cele traditionale, Philips Hue are benzile led care sunt, cu siguranta mult mai de efect. Acestea se lipesc foarte usor pe suprafetele dorite si inlocuiesc cu usurinta ledurile deja demodate incastratate in tavan fals sau mobilier.

Pe langa aceste becuri led si benzi led, Philips Hue a creat si „telecomanda” inteligenta: variatorul.

Cu ajutorul variatorului, care este de marimea unei telecomenzi Apple TV, puteti creste sau dimui lumina ledului la care este asociata.

De exemplu, pentru a nu va ridica din pat pentru a stinge lumina din dormitor, este mult mai simplu sa tineti variatorul Philips la indemna, pentru a stinge sau dimnui lumina din pat.

Si bineinteles, piesa de rezistenta: Bridge-ul Philips Hue.

Adica, un router SMART creat de cei de la Philips pentru a putea conecta impreuna toate becurile si benzile Philips Hue intr-un singur panou de control.

Acest bridge este practic „panoul de control” al luminilor Hue.

Cu el va puteti conecta la Alexa, Apple HomeKit si Google Assistant sau sa folositi functia vocala pentru a schimba intensitatea, culoarea sau pentru a stinge si aprinde luminile smart.

Simplu, elegant si foarte de incredere.

De ce sunt Philips Hue cele mai bune becuri Smart?

1 Sunt foarte fiabile

Noi le folosim incontinuu de 4 ani, fara sa fi avut vreodata vre-o problema cu vre-unul, sau cu benzile led. Functioneaza excelent si nu se „ard” sau strica repede. Pana acum noua nu ni s-a ars niciun bec Philips Hue.

2. Inovatie

Apoi, Philips Hue este printre primele sisteme de iluminat smart pentru acasa. Adica sunt pionieri in iluminat smart, si o fac foarte bine.

3. Posibilitati de reglare si scenarii

Trei, becurile Hue colorate au foarte multe posibilitati de reglare, diferite lumini si intensitati pentru a crea diverse scenarii foarte dragute. De exemplu, scenariul Relax, Read sau Concentrare. In functie de necesitati, puteti alege tipul de culoare si intensitate dorite.

In plus, sunt scenarii de flacara, foc in semineu, aurora boreala, bali, si altele mult mai inedite.

Astfel, puteti crea un spatiu foarte comfortabil si primitor in propria casa. Beculetele de Craciun s-ar putea sa nu mai fie atat de necesare, daca aveti benzi led Hue.

Exista deja mult aplicatii foarte interesante pentru scenarii, in afara de cea de la Philips Hue.

4. Control si functionalitate

Pe langa Hue Bridge, care este practic panoul de control, aceste becuri smart au si alte posibilitati de ultilizare inedite.

De exemplu, aplicatia Hue Sync, cu care puteti sincroniza luninile sa se schimbe in functie de ritmul muzicii pe care o ascultati si altele.

Becurile SMART de la Philips Hue si intreg sistemul, este fara doar si poate, cel mai bun sistem smart de iluminat pentru acasa, dar si la birou.

Fara doar si poate, becurile SMART cu led sunt viitorul in iluminat. Din punctul nostru de vedere, Philips Hue primeste 10/10.

Pe Calitativ.ro căutăm cele mai bune produse posibile indiferent de preț și vi le prezentăm doar pe acelea care sunt cu adevărat cele mai bune. Puteți avea încredere 100% că ceea ce găsiți aici sunt cu adevărat cele mai bune produse din lume, nu postăm niciun produs ca fiind cel mai bun contra-cost și suntem incoruptibili.

Philips Hue

899,99 Lei
9.7

Fiabilitate

10.0/10

Control

9.0/10

Functionalitati multiple

10.0/10

Avantaje

  • Lumina rece/calda
  • Hue Bridge
  • Variator inclus
  • Lumina alba/colorata
0 Shares
0 comment

Alte produse de calitate

Lăsați un comentariu

* Folosind acest formular vă dați acordul ca datele dumneavoastră să fie stocate și procesate de către acest site.

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii