Acasă Despre noi

Despre noi

de Andreea Laza

Calitativ.ro s-a născut din pasiune pură pentru lucrurile cu adevărat de calitate care merită toți banii. Pentru noi zicala „sunt prea sărac ca să-mi cumpăr lucruri ieftine” este 99% adevărată. Asta deoarece considerăm că suntem prea săraci ca să ne cumpărăm lucruri de proastă calitate, nu doar ieftine.

Ne plac lucrurile, serviciile și munca de calitate, de aceea suntem aici. Vă urăm „bun venit” și vouă!

Dincolo de pasiunea pentru lucrul de calitate, Calitativ.ro are o misiune.

Ne-am dat seama că pentru a găsi cel mai bun produs dintr-o categorie îți ia efectiv foarte mult timp pentru a citi review-uri și păreri pe zeci de site-uri. Iar în ziua de azi, timpul este o resursă limitată pentru marea majoritate a oamenilor.

În al doilea rând, este foarte greu să identifici cel mai bun produs, deoarece majoritatea site-urilor cu review-uri prezintă un top 5 sau chiar top 10 produse, mai mult pentru a afilia linkuri decât pentru a fi un real ajutor. În cele din urmă, cercetarea cade tot în cârca celui care caută.

Misiunea noastră este să facem această muncă în locul vostru și să vă prezentăm rezultatul final. Pentru că ne place!

Ce înseamnă „cel mai bun produs” în viziunea noastră?

Considerăm un produs ca fiind cel mai bun atunci când este cel mai performat si cel mai fiabil de pe piață. Adică are performanțe peste produsele similare din categoria sa și nu se strică în timp. Acestea sunt principalele criterii după care alegem produsele care apar pe site. 

De ce puteți avea încredere în felul în care alegem produsele?

Din câteva motive simple, și anume:

1. Calitativ.ro este făcut din pasiune

După cum spuneam mai sus, pentru noi, a găsi cel mai bun produs este o pasiune. Petrecem atât timp cât este necesar pentru a ne asigura ca am găsit cel mai performant produs din lume din categoria sa. Ne place să aflăm care sunt cele mai bune produse înainte de a le cumpăra pentru noi, în primul rând. Mai apoi ne-am gândit că dacă tot știm care este cel mai bun produs, de ce să nu împărtășim asta și cu alți oameni interesați? Practic, așa am început Calitativ.ro.

Marea majoritatea a produselor pe care le veți găsi aici sunt produse pe care le-am cumpărat și noi, pentru că sunt de cea mai înaltă calitate. Review-ul l-am făcut după mai mult timp de utilizare, tocmai pentru a ne confirma încă o dată că am ales, într-adevăr, cel mai bun produs.

2. Suntem incoruptibili

Nu suntem și nu vom fi niciodată angajați de vreo companie pentru a promova produsele acestora. Calitativ.ro este un site cu o misiune. Iar acea misiune este sa găsim cel mai bun produs din fiecare categorie, pentru a vă ajuta și pe voi să cumpărați produse de cea mai bună calitate.

În consecință, pentru noi este o prioritate să câștigăm și să păstrăm încrederea vizitatorilor de pe site. De aceea, nu vom prezenta produse pentru că am fost plătiți pentru asta, deoarece asta nu se va întâmpla. Este adevărat că pe Calitativ.ro folosim affiliate marketing de la emag, însă doar pentru produsele care, în urma cercetării, le găsim ca fiind de cea mai bună calitate din categoria lor. 

Veți vedea și produse care nu se găsesc la noi deci fără link afiliat. În această situație nu îl vom înlocui cu alt produs care se găsește la noi, doar pentru a avea link afiliat. În niciun caz!

3. Ne plac lucrurile de calitate

Andrei, creierul din spatele Calitativ.ro este un perfecționist înnăscut, pentru care „OK” și „e bine și așa” nu există în vocabular. El este foarte pasionat de tehnologie, de gadgeturi și de tot ce e nou pe piață, practic trăind mereu cu un pas în viitor. Pasiunea lui pentru calitate se reflectă și în lucrurile pe care le face zi de zi, atât pe plan profesional cât și personal.

Andreea este mâna dreaptă. Ea se bucură din plin de pasiunea lui Andrei pentru lucrurile de calitate, despre care ea nici nu știa că există. Ea transpune în scris cercetările lui Andrei și face ca aceste informații să ajungă la voi.

Împreună suntem Calitativ.ro. Ăștia suntem noi iar dacă și voi rezonați cu noi și cu misiunea noastră, ne bucurăm, sincer, să vă cunoaștem!

Așteptăm cu drag orice sugestie, idee sau descoperire din partea voastră legat de produse de calitate.

Iar dacă nu știți care este cel mai bun produs dintr-o anume categorie, lăsați-ne un mesaj și încercăm noi să-l găsim pentru voi!

Acest site folosește fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. De acord Detalii